Better Days – taustaa ja taitoja

TARINAA, TERAPIAA JA MENTOROINTIA. Siinä media-alan osaaja Better Days kiteytettynä.
Better Days sai alkunsa, kun halusin yhdistää uuden ja vanhan ammattitaitoni: 20 vuotta mediassa, neljä vuotta sisältömarkkinoinnin startupissa sekä tuoreimman – ratkaisukeskeisen lyhyterapiakoulutuksen. Opiskelu inspiroi, tuuletti ajatuksiani ja heitti ne uusille urille. Better Days alkoi rakentua. Syntyi hybridi.

Kaikessa tekemisessäni elää sama, tärkeä pohjavire: halu kuulla ja ymmärtää ihmistä. Avata, mitä ympärillämme tapahtuu. Missä on ihmisen paikka kaiken muutoksen ja myllerryksen keskellä? Miten luoda parempaa tulevaisuutta ja elämää yksilöille, yrityksille, organisaatioille ja yhteiskunnalle? Maailmalle.

Better Days tuo siihen kolme eri lähestymiskulmaa – tarinan, terapian ja mentoroinnin.
Perusajatus niissä kaikissa on sama: lisätä ja tukea ihmisten hyvinvointia ja ymmärrystä maailmasta.

Työkokemus: Toimittajasta päätoimittajaksi – ja kaikkea siltä väliltä

Olen työvuosieni aikana ollut yhtä lailla kädet savessa kirjoittamassa juttuja kuin johtanut Suomen suurinta naisten viikkolehteä Me Naisia, laatinut strategioita ja vetänyt muutosprosesseja. Uudistanut sisältöjä ja lehtikonsepteja aikakaus- ja uutislehdissä.
Saman tyyppisiä asioita olen tehnyt digitaalisilla alustoilla sisältötoimistossa projektijohtajajana ja tuottajana.

Koulutukseltani olen filosofian maisteri. Vuosien esimieskokemuksen lisäksi minulla on myös johtamistaidon erikoistutkinto. Ja kosolti elämänkokemusta. Sitä hyödynnän mentorointipalveluissani. Lisäksi teen yksilöterapiaa – siitä ja asiakkaideni kokemuksista voit lukea lisää Terapeuttisi.fi-sivuiltani.