Better Days – taustaa ja taitoja

TARINAA, TERAPIAA JA VALMENNUSTA. Siinä Better Days kiteytettynä.
Better Days sai alkunsa, kun halusin yhdistää uuden ja vanhan ammattitaitoni: 20 vuotta mediassa toimittajana ja esimiehenä, johtamisen tutkinnon, sisältö- ja viestintätoimistovuoteni ja tuoreimman – ratkaisukeskeisen lyhyterapiakoulutuksen. Opiskelu inspiroi, tuuletti ajatuksiani ja heitti ne uusille urille. Better Days syntyi 2018.

Kaikessa tekemisessäni elää sama pohjavire: halu kuulla, ymmärtää ja tukea ihmistä ja ihmisyyttä. Avata, mitä ympärillämme tapahtuu. Missä on ihmisen paikka kaiken muutoksen ja myllerryksen keskellä? Miten luoda parempaa tulevaisuutta ja elämää yksilöille, yrityksille, organisaatioille ja yhteiskunnalle? Miten tukea sitä.

Better Days tuo siihen kolme eri lähestymiskulmaa – tarinan, terapian ja valmennuksen.
Perusajatus niissä kaikissa on sama: lisätä ja tukea ihmisten hyvinvointia.

Työkokemus: Toimittajasta päätoimittajaksi – ja kaikkea siltä väliltä

Olen työvuosieni aikana ollut yhtä lailla kädet savessa kirjoittamassa juttuja kuin johtanut Suomen suurinta naisten viikkolehteä Me Naisia, laatinut strategioita ja vetänyt muutosprosesseja. Uudistanut sisältöjä ja lehtikonsepteja aikakaus- ja uutislehdissä.
Saman tyyppisiä asioita olen tehnyt digitaalisilla alustoilla sisältö- ja viestintätoimistossa projektijohtajana ja tuottajana.

Koulutukseltani olen filosofian maisteri. Vuosien esimieskokemuksen lisäksi minulla on myös johtamistaidon erikoisammattitutkinto. Ja kosolti elämänkokemusta. Sitä hyödynnän valmennus- ja työnohjauspalveluissani. Lisäksi teen yksilöterapiaa – siitä ja asiakkaideni kokemuksista voit lukea lisää Terapeuttisi.fi-sivuiltani.