Artikkeleita ihmisistä ja mielen hyvinvoinnista mediaan

Ammattina myös kirjoittaja ja sisällöntuotannon ammattilainen

Vaikka Better Days on työelämän parantamisen ja sparraamisen työmaa, en ole malttanut jättää kokonaan vanhaa leipälajiani eli journalismia ja sisällöntuotantoa. Työelämäaiheet, mielen hyvinvointi ja henkilöhaastattelut ovat erikoisalaani.

Olen entinen päätoimittaja ja toimituspäällikkö, ja aloittanut aikanani toimittajan urani Helsingin Sanomissa. Olen työskennellyt myös mm. MTV3:n uutisissa. Koulutukseltani olen Tampereen yliopistosta valmistunut toimittaja ja filosofian maisteri.

Mediassa minulla vierähti parikymmentä vuotta. Uutis- ja aikakauslehtimaailma on ollut huippukiinnostava ikkuna yhteiskuntaan, ihmisiin, ilmiöihin ja eri aloihin. Mikä rikkaus myös työnohjauksia ja valmennuksia ajatellen!

Samaa ajattelen, kun pohdin työrupeamaani ennen oman yritykseni Better Days Oy:n perustamista. Toimin strategisessa sisältö- ja viestintätoimisto Era Contentissa projektijohtajana ja tuottajana. Olin perustamassa ja myös johdin Kerron.fi-digialustaa.
Noina vuosina tutustuin moniin kiinnostaviin yrityksiin ja eri aloihin. Työ avasi ikkunat niin teknologian, digiratkaisujen, tietoturvan,  työympäristösuunnittelun, kiinteistö- ja rakennusalan, terveydenhoidon ja vakuutusalan tuoreimpiin aiheisiin. Lisäksi olen vastannut eri aikakauslehdissä mm. hyvinvoinnista, liikunnasta, kauneudesta, ruoasta ja matkailusta. Konseptoinut sisältöjä printissä ja digitaalisesti. Tehnyt advertoreaaleja.

Aikaisempi työpalettini ja nykyinen osaamiseni tukevat toisiaan, kun osaltani olen edistämässä parempaa työelämää ja työhyvinvointia Better Daysin kautta. Peruslainalaisuudet näissä asioissa ovat alalla kuin alalla pitkälti samankaltaiset. Ihmisissä ja yrityskulttuureissa piilee se ero – ja suuret mahdollisuudet.