Artikkeleita ihmisistä ja mielen hyvinvoinnista mediaan

Ammattina myös kirjoittaja

Vaikka Better Days on työelämän parantamisen ja sparraamisen työmaa, en ole malttanut jättää kokonaan vanhaa leipälajiani eli journalismia. Työelämäaiheet, mielen hyvinvointi ja henkilöhaastattelut ovat erikoisalaani. Kirjoitan myös säännöllisesti teknologiateollisuudesta ja ympäristöasioista Teknologiateollisuuden nettisivuille.

Olen entinen päätoimittaja ja toimituspäällikkö, ja aloittanut aikanani toimittajan urani Helsingin Sanomissa. Olen työskennellyt myös mm. MTV3:n uutisissa. Koulutukseltani olen Tampereen yliopistosta valmistunut toimittaja ja filosofian maisteri.

Mediassa minulla vierähti parikymmentä vuotta. Uutis- ja aikakauslehtimaailma on ollut huippukiinnostava ikkuna yhteiskuntaan, ihmisiin, ilmiöihin ja eri aloihin. Mikä rikkaus myös työnohjauksia ja valmennuksia ajatellen!

Samaa ajattelen, kun pohdin työrupeamaani ennen oman yritykseni Better Days Oy:n perustamista. Toimin strategisessa sisältö- ja viestintätoimisto Era Contentissa projektijohtajana ja tuottajana. Olin perustamassa ja myös johdin Kerron.fi-digialustaa.
Noina vuosina tutustuin moniin kiinnostaviin yrityksiin ja eri aloihin. Työ avasi ikkunat niin teknologian, digiratkaisujen, tietoturvan,  työympäristösuunnittelun, kiinteistö- ja rakennusalan, terveydenhoidon ja vakuutusalan tuoreimpiin aiheisiin. Lisäksi olen vastannut eri aikakauslehdissä mm. hyvinvoinnista, liikunnasta, kauneudesta, ruoasta ja matkailusta.

Kerron tämän siksi, että nyt tuntuu, että ympyrä on Better Daysin myötä sulkeutunut. Aikaisempi työpalettini ja nykyinen osaaminen tukevat toisiaan, kun osaltani edistän parempaa työelämää ja työhyvinvointia Better Daysin kautta. Peruslainalaisuudet näissä asioissa ovat alalla kuin alalla pitkälti samankaltaiset. Ihmisissä ja yrityskulttuureissa piilee se ero – ja suuret mahdollisuudet.