Better Days – tehdään töitä yhdessä

Tarvitsetko tekijää sisältöihin tai projektien vetämiseen?

Kirjoittajana ja sisällön suunnittelijana olen luova, asioihin syvälle pääsevä ja näkemyksellinen. Laatu, luotettavuus ja aito lähestyminen asioihin ovat sisältötyöni ohjenuoria. Visuaalisuuden ja tekstin liitto ovat peruskiviä sisällön tekemisessä.

Kirjoitan ja suunnittelen sisältöjä kaikkiin kanaviin: lehtiin, digialustoille ja liitteisiin. Pystyn vastaamaan projektinvetäjänä isoistakin kokonaisuuksista. Käsikirjoitan myös videoita, teen haastattelut ja tuotannon loppuun tiimin kanssa. Suunnittelen, järjestän ja johdan yritysten kuvauksia, oli kyseessä henkilöstön kuvaus tai markkinointiin tarvittavan kuvamateriaalin tuottaminen.

Asiakkaitani ovat lehtitalot, sisältötoimistot, eri alojen yritykset ja organisaatiot.

Työkokemukseni toimittajana

Uutismaailmassa (HS, MTV3, Metro) kasvoin nopeaksi, sitkeäksi ja tarkaksi kirjoittajaksi ja editoijaksi. Suomen suurimman naisten viikkolehden Me Naisten päätoimittajana opin johtamaan ja vastaamaan lehtibrändistä. Lisäksi olin perustamassa Me Naiset Sportia. Olen vastannut useammassa lehdessä myös kuvaajien briifauksesta ja johtanut Me Naisten muotikuvauksia ulkomailla.
Myös juttujen konseptointi on yksi lempilajeistani. Olen ollut toimitussihteerinä Kodin Kuvalehdessä ja Gloriassa toimituspäällikkönä.

Työkokemukseni sisältömarkkinoinnissa ja projektijohtamisessa

Neljä viime vuotta, ennen oman yritykseni Better Days Oy:n perustamista, toimin sisältö- ja viestintätoimisto Era Contentissa projektijohtajana ja tuottajana. Vastasin sisältömarkkinoinnin suunnittelusta, sisällön laadusta ja aikatauluista sekä olin vastuuhenkilö asiakkaiden suuntaan. Lisäksi suunnittelin, järjestin ja johdin kuvauksia eri alojen asiakkaille. Lisäksi olin perustamassa ja johdin Kerron.fi-digialustaa.

Sisällöntuottajana ja -suunnittelijana aihealueeni on laaja. Olen kirjoittanut mm. teknologiasta, työympäristöstä, kiinteistö- ja rakennusalasta, terveydenhoidosta, yritys- ja vakuutusalasta sekä tehnyt näistä aiheista myös videoita.
Yhteiskunnallisten aiheiden lisäksi olen vastannut urani aikana lifestyle-aiheista: hyvinvoinnista, liikunnasta, ruoasta, matkailusta, kauneudesta ja muodista.

Valmennus – kohti parempaa (työ)elämää

Tarjoan valmennusta niin esimiehille kuin työntekijöillekin. Ratkaisukeskeisyys on menestyksellinen lähestymistapa johtamisessa ja esimiestyössä. Se soveltuu loistavasti työelämän pulmien ratkaisemiseen, työelämän kehittämiseen, tavoitteiden ja oman roolin kirkastamiseen sekä työssä jaksamiseen. Ratkaisukeskeiset menetelmät ovat myös tuloksellisia työyhteisöjen kouluttamisessa ja kehittämisessä. Teen sekä ryhmä- että yksilötyötä. Lue tästä lisää ja ota yhteyttä.

Terapia – luottamuksellista keskusteluapua ihan tavallisille ihmisille

Teen myös yksilö- ja pariterapiaa. Saat nopeasti ajan, ilman lääkärin lähetettä.

Pohdimme yhdessä, millä tavalla haluat elämäsi laadun parantuvan ­– oli kyseessä sitten työelämän tai siviilielämän murheet, elämänkriisi, mieli maassa tai haluat kehittää itseäsi jollakin elämän aluella.

Tutustu lisää terapiatarjontaani sivuillani: www.terapeuttisi.fi