Better Days – työhyvinvointia johdolle ja esihenkilöille

Pomo, pidä huolta myös itsestäsi!

Esihenkilöiden pitää muistaa pitää huolta myös omasta työhyvinvoinnistaan. Sparraan esihenkilöitä oman työroolinsa ja -hyvinvointinsa kehittämisessä sekä työkyvyn ylläpitämisessä.

Kaipaatko uutta näkökulmaa johtamiseen tai esihenkilötyöhön?

Ratkaisukeskeisten menetelmien avulla pystyt esimiehenä vahvistamaan lyhyessäkin ajassa omia voimavarojasi ja löytämään uusia näkökulmia vaativiin tilanteisiin ja omaan johtamiseesi.
Pyydä tarjous viiden tai kymmenen kerran valmennuspaketista: marjo.vuorinen@betterdays.fi

Millä lihaksilla?

Oma, vuosien johtamis- ja esimieskokemukseni mediassa ja strategisessa viestintä- ja sisältötoimistossa tuo koulutukseni lisäksi vankan kokemuspohjan valmentaa työelämän vaativissa kysymyksissä, kehitys- ja strategiatyössä sekä muutosprosesseissa. Minulla on myös johtamisen erikoisammattitutkinto. Koulutukseltani olen filosofian maisteri Tampereen yliopistosta. Olen myös ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti ja työnohjaaja (STOry) sekä Reteaming-valmentaja. Toimin lyhytterapeuttina Väestöliitossa. Olen myös perustajajäsen 7 hengen More Than Work -työnohjaajakollektiivissamme.

”Ratkaisukeskeiset menetelmät ovat konkreettisia ja tulevaisuuteen suuntaavia.”

Lähetä minulle sähköpostia marjo.vuorinen@betterdays.fi. Toimitilani sijaitsee Kalasatamassa. Sopimuksesta voimme tavata myös työpaikallasi.