Ratkaisukeskeinen valmennus esimiehille ja työntekijöille

Ratkaisukeskeisyyteen perustuva valmennus on menestyksellinen lähestymistapa johtamisessa ja esimiestyössä sekä työnohjauksessa. Se soveltuu loistavasti työelämän pulmien ratkaisemiseen, työelämän kehittämiseen, tavoitteiden kirkastamiseen sekä työssä jaksamiseen. Ratkaisukeskeisiä menetelmiä käytetään yhä enemmän työyhteisöjen kouluttamisessa ja kehittämisessä.
Teen ratkaisukeskeistä valmennusta johdolle ja esimiehille. Sparraan työpaikan muutosprosesseissa sekä työhyvinvoinnista huolehtimisessa. Ohjaan myös työntekijöitä oman työroolinsa ja -hyvinvointinsa kehittämisessä sekä työkyvyn ylläpitämisessä.

”Ratkaisukeskeiset menetelmät ovat konkreettisia ja tulevaisuuteen suuntaavia.”

Ratkaisukeskeisten menetelmien avulla pystyt esimiehenä vahvistamaan lyhyessäkin ajassa omia voimavarojasi ja löytämään uusia näkökulmia vaativiin tilanteisiin ja omaan johtamiseesi.
Ratkaisukeskeisillä menetelmillä pystytään myös parantamaan ja kehittämään napakassakin aikataulussa työyhteisön keskustelu- ja työkulttuuria sekä vahvistamaan kunkin motivaatiota ja taitoja. Oma, vuosien esimieskokemukseni tuo koulutuksen lisäksi vankan kokemuspohjan valmentaa työelämän vaativissa kysymyksissä ja muutosprosesseissa.
Pyydä tarjous kolmen, viiden tai kymmenen kerran valmennuspaketista.
VARAA AIKA TÄSTÄ tai lähetä minulle sähköpostia marjo.vuorinen@betterdays.fi. Sopimuksesta voimme tavata myös työpaikallasi.