Ratkaisukeskeinen valmennus ja työnohjaus – ideoita ja tukea muutokseen

Pulmia työpaikalla?

Ratkaisukeskeisyyteen perustuva valmennus ja työnohjaus soveltuu loistavasti työelämän ongelmien ratkaisemiseen, työelämän kehittämiseen, tavoitteiden kirkastamiseen sekä työssä jaksamiseen. Se on menestyksellinen ja kustannustehokas lähestymistapa johtamisessa ja esihenkilötyössä. Teen yksilö- ja ryhmävalmennusta.

Ideat vähissä? Oma tai työntekijöiden motivaatio hukassa?

Ratkaisukeskeisiä menetelmiä käytetään yhä enemmän työyhteisöjen kouluttamisessa,  kehittämisessä ja muutosprosesseissa. Ratkaisukeskeisillä menetelmillä pystytään myös parantamaan ja kehittämään napakassakin aikataulussa työyhteisön keskustelu- ja työkulttuuria sekä vahvistamaan kunkin motivaatiota ja taitoja.

Haluatko kehittää itseäsi työssä tai muulla elämän saralla yksilövalmennuksessa?

Ratkaisukeskeiset menetelmät ovat hyvin toimivia itsensä kehittämisen välineitä. Jos kaipaat sparraajaa ja luottokuuntelijaa, valmennus on loistava satsaus elämään.

Vaivaako epämääräinen tyytymättömyys elämään? Tunnetko olevasi ajatustesi kanssa yksin? Oletko kyllästynyt omiin toimintatapoihisi tai työhösi ja kaipaat uutta suuntaa? Suunnitteletko uralla etenemistä tai alanvaihtoa? Tuntuuko, että olet ansassa?

Ratkaisukeskeinen valmennus avaa uusia väyliä ajattelutapoihisi.

Opi itsetuntemusta ja näe vaihtoehtoja

Opit valmennuksessa tuntemaan itsesi ja kykysi paremmin. Vahvistut. Tapaamisissamme keskitymme siihen, mitä tulevaisuudeltasi toivot tai millaista muutosta tavoittelet. Sparraan sinua löytämään ratkaisuja, jotka vievät kohti tavoitettasi. Saat myös vaihtoehtoisia näkökulmia pulmallisilta tuntuviin tilanteisiin tai tunteisiin.

Satsaa omaan hyvinvointisi

Ratkaisukeskeinen valmennus toimii hienosti myös ennakoivana itsensä huoltamisena, omaan hyvinvointiin satsaamisena. Asioihin kannattaa tarttua, kun alat huomata merkkejä uupumisesta, liiasta stressistä tai jatkuvasta ärtyisyydestä.

Pyydä tarjous viiden tai kymmenen kerran valmennuspaketista.
Lähetä minulle sähköpostia marjo.vuorinen@betterdays.fi. Toimitilani sijaitsee Munkkiniemessä. Sopimuksesta voimme tavata myös työpaikallasi.

Valmennusta ja työnohjausta johdolle ja esihenkilöille

Lue lisää tästä.