Marjo Vuorinen, johdon ja esihenkilöiden työnohjaaja

”Tiedän, millaista on olla yrittäjä, johtaja, johtoryhmän jäsen, väliportaan pomo, työntekijä – ja ihminen. Better Daysissa olen kuitenkin ennen kaikkea ratkaisukeskeinen valmentaja, työnohjaaja (STOry) ja lyhytterapeutti, FM, jolla on laaja kokemus yhteistyöstä eri alojen yritysten ja ihmisten kanssa.

Tyyppinä olen helposti lähestyttävä, mutta vaikeitakin kysymyksiä esittävä ammattilainen, jonka valmennuksissa myös nauretaan.

Vuosien johtaja- ja esihenkilökokemukseni mediassa sekä strategisessa sisältö- ja viestintätoimistossa tuo vankan pohjan valmentaa ja tehdä työnohjausta työelämän vaativissa kysymyksissä ja muutosprosesseissa. Minulla on myös johtamisen erikoisammattitutkinto. Kirjoitan edelleen artikkeleita useisiin medioihin. Better Daysin perustin vuonna 2018.

Ei pelkkää puhetta, vaan konkretiaa ja aitoa muutosta!
Marjo

Sparraajana en anna valmiita vastauksia, vaan luotsaan parhaiten tietäjät – eli asiakkaat itse – ajattelemaan syvästi ja raikkaasti. Sparraan kirkastamaan tavoitteen, löytämään uusia näkökulmia, huomaamaan sudenkuopat ja mahdollisuudet sekä viemään ideat käytäntöön.

Liputan ryhmätapaamisissa live-kohtaamisia. Yhdessä ajatteleminen ja asioiden kehittäminen on luovaa puuhaa, joka on mieluisinta, tehokkainta ja myös hauskinta tehdä livenä. Ihmisten kohtaamisissa piilee aina yllätyksen ja uuden mahdollisuus.”

Ota yhteyttä: marjo.vuorinen@betterdays.fi tai +358 400 184 956
Better Days Oy:n perustaja ja omistaja, CEO.

Scroll to Top