MEDIA

Marjo Vuorinen työelämän ja mielen hyvinvoinnin asiantuntijana mediassa

Satuttiko työkaverin tölväisy? Loukkaantumiset kannattaa ottaa puheeksi (Tehy-lehti)

Mitä antaa vinkiksi nuorille työntekijöille uran rakentamisesta? (Erto-lehti, kolumni)

Mitä on ratkaisukeskeinen lyhytterapia? Kenelle se sopii? (Valitseterapia.fi)

Marjo Vuorinen: tuotantoa eri medioissa – tsekkaa kiinnostavimmat aiheet!

TYÖELÄMÄ

”Yrityksissä on harhakäsityksiä siitä, kuinka työ sujuu ilman pomoa: ”Ihmiset tykkäävät tulla johdetuiksi, vaikka he olisivat kuinka itsenäisiä asiantuntijoita” (HS)

”Tutkija Aura Raulo oli lapsena fantasia­maailmassa elävä, koulu­kiusattu nörtti, joka päätyi maailman huipulle.” (HS)

Ratkaisut monimuotoisen ja yhdenvertaisen työkulttuurin rakentamiseen löytyvät yhteisistä arvoista, työn tarkoituksesta ja identiteetin käsitteestä, uskoo Genelecin toimitusjohtaja Siamäk Naghian. Hänestä yritysten kasvun salaisuus on ihmisen henkinen kasvu, joka syntyy työn sisällön kautta.  (Teknologiateollisuus.fi)

”Vain ajattelun monimuotoisuudella pystymme luomaan uutta” – Sitowise on aloittanut henkilöstön monimuotoisuustyön (Teknologiateollisuus.fi)

MIELEN HYVINVOINTI

Herkkyys on parhaimmillaan rikkaus ja pahimmillaan rasite – miten se vaikuttaa sinun elämääsi? (Voi hyvin)

Psykoterapeutti Antti S. Mattila uskoo, että onnellisuus on joskus pienestä kiinni: ”Jo yksi oivallus voi auttaa”(Voi hyvin)

Kuinka kauan aiot valittaa? (Voi hyvin)

Tunnetko omat arvosi? (Voi hyvin)

”Terapeutti Tommy Hellsten on kääntänyt elämänkolhut ja menetykset opeiksi: ”Heikkous on ihmisen arvokkain ominaisuus” (Voi hyvin)

Selittämättömästä ahdistuksesta kärsivä kirjailija Pirjo Hassinen maksaisi mitä vain mielenrauhasta. Kirjailija Pirjo Hassinen on aina ollut huono sietämään epävarmuutta. Arkea lamauttava sairaus vain lisäsi ahdistusta, eikä ikäkään ole tuonut mielenrauhaa. Kävi päinvastoin. (Eeva)

VASTUULLISUUS

Ohjelmistoyritys Eduixissa edistetään vastuullista ohjelmistokehitystä, mutta vastuullisuuden ydin on ihmisiin kohdistuvissa vaikutuksissa.
”Täällä ihmiset ovat tulleet aina ensin. Kaikki muu on järjestettävissä”, toteaa vastuullisuuden kehittämispäällikkö Sirpa Pajula. (Teknologiateollisuus.fi)

”Yhteiskuntavastuu on muutakin kuin ympäristöstä huolehtimista. Siihen liittyy hyvä ja kannustava johtaminen ja se, miten yrityksessä huolehditaan henkilöstöasioista, jotta toiminta on kestävää joka suunnasta tarkasteltuna”, toteaa pohjalaisen perheyrityksen Relicompin hallintojohtaja Tiina Jyllilä.

Scroll to Top